Jäseneksi

Trans ry:n jäsenenä tuet yhdistyksessä valtakunnallisesti tehtävää työtä.

Liittymällä sitoudut yhdistyksen sääntöihin sekä tarkoitukseen. Hallitus käsittelee kaikki jäsenhakemukset kokouksessaan.

Täyttämällä lomakkeen sitoudut maksamaan valitsemasi jäsenmaksun. Jäsenyys tulee voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu ja yhdistyksen hallitus on hakemuksesi käsitellyt. Saat maksutiedot sähköpostiisi hakemuksen vastaanottamisen jälkeen.

Varsinaisella jäsenellä (15 €/vuosi, alennettu hinta 10 €/vuosi) on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja puheoikeus hallituksen kokouksissa. Varsinaisen jäsenen tulee olla itsensä sukupuolivähemmistöön määrittelevä henkilö.

Nuorisojäseneksi (ilmainen) voivat liittyä 15–18-vuotiaat sukupuolivähemmistöön kuuluvat henkilöt. Nuorisojäsenyys on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 18 vuotta, jonka jälkeen jäsenyys muuttuu varsinaiseksi jäsenyydeksi. Jäsenen on itse ilmoitettava täysi-ikäisyydestään hallitukselle, jotta jäsenyysluokka voidaan päivittää. Varsinaisella nuorisojäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja puheoikeus hallituksen kokouksissa.

Kannatusjäsen (30 €/vuosi, alennettu 20 €/vuosi) tukee jäsenmaksullaan yhdistyksen toimintaa, mutta ei omaa äänioikeutta. Kannatusjäseneksi voi liittyä joko luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, kuten yritys tai yhdistys.

Hienoa! Tilauksesi onnistui.
Hienoa! Viimeistele saadaksesi täyden pääsyn.
Tervetuloa takaisin! Olet kirjautunut sisälle.
Valmista! Tilisi on nyt aktivoitu ja sinulla on kaikki sisältö saatavilla.