Meidän ääni

kampanja 17. heinä 2021
Kuva: Sonja Siikanen

Trans ry:n Meidän ääni -mesenaattikampanjan tarkoituksena oli kerätä varoja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien nuorten oman aktivismin tukemiseksi. Kampanja onnistui yli odotusten ja saimme kerättyä summan, joka on auki sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille haettavaksi kansalaisaktivismia tukevaan toimintaan. Hakeaksesi tukea tulee sinun kuulua sukupuolivähemmistöön ja olla alle 30-vuotias.

Mesenaattikampanjassa kerätyillä varoilla Trans ry rahoittaa hakemuksen perusteella sukupuolivähemmistöihin kuuluvien nuorten ensiapu- ja järjestyksenvalvojakursseja. Tällä tuetaan nuorten kansalaisaktivismia tarjoamalla heille mahdollisuuden hankkia sellaisia taitoja, jotka mahdollistavat tapahtumien ja mielenilmausten järjestämisen tulevaisuudessa.

Mesanaattikampanjan rahastossa on 4900 euroa, joka on varattu kokonaisuudessaan edellä mainittuun toimintaan. Trans ry sitoutuu maksamaan EA1/EA2-kurssin tai järjestyksenvalvojakurssin osin tai kokonaisuudessaan. Hakijan kanssa sovitaan erikseen korvaussumma. Hakijan tulee toimittaa kurssin lasku Trans ry:n rahastonhoitajalle. Yhdistys ei siirrä varoja suoraan hakijalle vaan maksaa tämän puolesta kurssimaksun. Meidän ääni -mesenaattikampanjan varat käytetään loppuun, jonka jälkeen uusia hakemuksia ei enää oteta vastaan. Varojen käytöstä pidetään erikseen kirjaa.

Ohjeet hakemukseen

  1. Kerro nimesi sekä mihin tarkoitukseen haet tukea mesenaattikampanjan varoista.
  2. Perustele tarpeesi huolellisesti. Kerro miten aiot hyödyntää koulutusta ja mitä kansalaisvaikuttaminen sinulle merkitsee.
  3. Hakemuksen enimmäispituus on yhden A4:n verran tekstiä. Lyhyempikin hakemus riittää, mutta kiinnitä huomiota perusteluihin
  4. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen support(a)transry.fi.

Valintaprosessi

Trans ry:n hallitus käsittelee hakemukset hallituksen kokouksessa ja tekee päätöksen rahoitettavista hakemuksista. Päätöksestä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse ja samalla toimitetaan ohjeet siitä, miten laskun maksaminen hoidetaan käytännössä.

Avainsanat

Trans ry

Trans ry on sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja asemaa yhteiskunnassa edistävä järjestö. Sen toiminta on yhteisölähtöistä.

Hienoa! Tilauksesi onnistui.
Hienoa! Viimeistele saadaksesi täyden pääsyn.
Tervetuloa takaisin! Olet kirjautunut sisälle.
Valmista! Tilisi on nyt aktivoitu ja sinulla on kaikki sisältö saatavilla.