Transnäkyvyyden päivän kirjoitus- ja kuvituskutsu

inklusiivisuus 1. maalis 2022
Photo by Yannick Pulver on Unsplash


Etsimme transihmisten tekstejä ja kuvituksia julkaistavaksi nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme transnäkyvyyden päivänä 31.3.

Toivomme tekstien ja kuvien soveltuvan aiheeltaan transnäkyvyyden päivään – ne voivat käsitellä esimerkiksi elämää transihmisenä, yhteiskunnallisia kysymyksiä tai sukupuolieuforiaa. Teksti voi olla lajiltaan esimerkiksi essee, pakina tai runo, pituudeltaan kuitenkin enintään 3 liuskaa. Kuvitus voi olla esimerkiksi piirros, valokuva tai sarjakuva.

Julkaisemme transnäkyvyyden päivänä neljä teosta, ja maksamme teoksen käytöstä 50 euroa. Jos saamme paljon teoksia, valitsemme niistä julkaistavat.

Lomakkeeseen ei tarvitse laittaa valmista teosta. Voit lähettää meille tekstistä sanallisen kuvauksen ja arvion sen pituudesta, ja kuvituksesta luonnoksen tai sanallisen kuvauksen. Lähetä lomake tästä linkistä keskiviikkoon 9.3. mennessä.

Ilmoitamme teosten valinnoista kaikille lomakkeen lähettäneille perjantaina 11.3. Valmiin teoksen deadline on 23.3. Editoimme tarvittaessa tekstien kieliasua kirjoittajan suostumuksella.

Avainsanat

Trans ry

Trans ry on sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja asemaa yhteiskunnassa edistävä järjestö. Sen toiminta on yhteisölähtöistä.

Hienoa! Tilauksesi onnistui.
Hienoa! Viimeistele saadaksesi täyden pääsyn.
Tervetuloa takaisin! Olet kirjautunut sisälle.
Valmista! Tilisi on nyt aktivoitu ja sinulla on kaikki sisältö saatavilla.