Haku Trans ry:n tiimeihin on nyt auki!

tiedotteet 19. maalis 2022

Kuva: Zackary Drucker, The Gender Spectrum Collection

Tahtoisitko tulla edistämään kanssamme transoikeuksia, rakentamaan saavutettavampaa yhteisöä ja tekemään asiamme näkyväksi? Nyt se on mahdollista entistäkin matalammalla kynnyksellä: etsimme jäseniä yhdistyksen sisäisiin tiimeihin. Tiimeihin voivat ilmoittautua kaikki Trans ry:n jäsenet ja jäsenyyttä hakeneet. Myös cissukupuoliset allyt ovat tervetulleita mukaan.

Trans ry:n tiimeissä pääset työskentelemään transaktivismin parissa omien voimavarojesi ja vahvuuksiesi puitteissa. Tuemme toisiamme ja rohkaisemme kokeilemaan uutta yhdessä tehden. Työskentely perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan joten voit tehdä juuri sen verran kuin haluat ja olla mukana niin pitkään kuin haluat.

Ilmoittautumisaika päättyy 27.3. ja uudet tiimiläiset pääsevät aloittamaan huhtikuun alusta. Haku on auki seuraaviin tiimeihin:Viestintätiimi

Viestinnän vaikutusta menestyksekkäässä aktivismissa ei voi aliarvioida. Olit sitten taiteellinen kuvantekijä, näppärä graafikko tai sanavalmis sometaituri, viestintätiimissämme on tilaa monenlaiselle osaamiselle. Tiimissämme pääset tuottamaan viestinnällistä sisältöä yhdistyksemme kanaviin, ja tekemään äänemme kuulluksi. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua Oikeus olla -kansalaisaloitekampanjan viestintään.

Viestintätiimin some- ja grafiikkapuoli pyörittää yhdistyksen sosiaalisia medioita, sekä vastaa yhdistyksen graafisesta ilmeestä. Sisällöntuotantopuoli taas tuottaa verkkosivuillemme tekstisisältöjä ja blogeja. Voit valita työtehtäväsi oman kiinnostuksesi mukaan, ja perehdytämme sinut siihen. Aikaisempaa kokemusta ei ole pakko olla.

Työskentely tapahtuu pääasiassa etänä Discordin välityksellä omilla välineilläsi. Somegrafiikkojen teossa käytössämme on Canva ja oma kuvapankkimme.Saavutettavuus- ja turvallisuustiimi SATU

Saavutettavuus- ja turvallisuustiimi SATU on uusi, nyt aloittava tiimi Trans ry:ssa. Satu-tiimissä tulemme paneutumaan toimintamme saavutettavuuden sekä esteettömyyden kehittämiseen, oli kyseessä sitten verkkosivustomme tai työpajatoimintamme fyysisessä maailmassa. Lisäksi Satu-tiimissä tulemme kehittämään turvallisemman tilan periaatteita ja miettimään, kuinka voimme paremmin sitoutua antirasistiseen toimintaan.

Koska Satu-tiimin toiminta on vasta alkamassa, uudet jäsenet pääsevät ensialkuun suunnittelemaan toimintaamme. Tehtävälistaamme kuuluu saavutettavuussuunnitelman ja -ohjeistuksen laatiminen sekä antirasistisen suunnitelman ja yhdenvertaisuussuunnitelman laatiminen. Kerrothan siis, mikä näistä aiheista sinua kiinnostaa - vai jokin aivan muu? Voit valita projektit itse ja aiempaa kokemusta näistä teemoista ei ole pakko olla. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti etänä Discordin välityksellä.

Hakulomake:

Tule mukaan Trans ry:n tiimeihin!
Tahtoisitko tulla edistämään kanssamme transoikeuksia, rakentamaan saavutettavampaa yhteisöä ja tekemään asiamme näkyväksi? Nyt se on mahdollista entistäkin matalammalla kynnyksellä: etsimme jäseniä yhdistyksen sisäisiin tiimeihin. Tiimeihin voivat ilmoittautua kaikki Trans ry:n jäsenet ja jäsenyytt…

Avainsanat

Trans ry

Trans ry on sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja asemaa yhteiskunnassa edistävä järjestö. Sen toiminta on yhteisölähtöistä.

Hienoa! Tilauksesi onnistui.
Hienoa! Viimeistele saadaksesi täyden pääsyn.
Tervetuloa takaisin! Olet kirjautunut sisälle.
Valmista! Tilisi on nyt aktivoitu ja sinulla on kaikki sisältö saatavilla.